• Новинка
Настолна Лампа Kingwin LED За Спални С USB Зареждане на Телефона Настолна Или Офис Настолна Лампа За стоки от Първа Необходимост Стаите в Общежитието, Аксесоари, Офис Мас?

Настолна Лампа Kingwin LED За Спални С USB Зареждане на Телефона Настолна Или Офис Настолна Лампа За стоки от Първа Необходимост

BGN 19.99
Налично за поръчка

Сума

✅ УНИВЕРСАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ - настолна лампа Kingwin е съвместим с всички USB-честота устройства за мобилни телефони и може да се използва за игра на масата, офис бюрото и стоки от първа необходимост в общежитието.Многократно използване на една универсално съвместима настолна лампа. ✅ ХАРАКТЕРИСТИКИ на СМАРТФОНА - Нашата настолна лампа разполага с широк набор от функции.Той се отличава с ниски тепловыделением и регулируема на цветовата температура без трептене.Той идва с 1 зарядното устройство и USB-порт.Зареждайте смартфон при използване на светлина. ✅ ФУНКЦИЯ за АВТОМАТИЧНО ИЗКЛЮЧВАНЕ на ЗАХРАНВАНЕТО - технология за спестяване на енергия помага за усъвършенстване на лидерските умения на нашия продукт в своята област.Нашата настолна лампа има автоматичен таймер за изключване,който ви помага да пестите електроенергия.Това е чудесно за игра на масата и стоки от първа необходимост в общежитието, за да ви помогне да спестите енергия. ✅ ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН - модерен и опростен дизайн.Може да се използва навсякъде, където пространството е проблем, но е необходим качествен светлина.Възможност за сгъване и приберете за по-лесно съхранение.Използва кабел ac адаптер за захранване.Тази сензорна лампа и книгата лампа помагат с компютърни маса за малки помещения. ✅ ЗАТЕМНЯЮЩИЙ СВЕТЛИНА - Много осветление предлага различни режими на осветление и яркост.Сензорен димер за улесняване на попадане на светлината в очите.Осигурява имитация на естествена светлина не трепти, намалява натоварването на очите при продължителна употреба.Отличен за работа, четене или учене.Дом и Офис.

Повече информация

Най-добри оферти в категория