• Новинка
Triethanolamine for Cosmetics 100 mL 99% pH Balancer, Повърхностно-активни вещества САМ Skincare and Cosmetic Products by Talsen Chemicals

Triethanolamine for Cosmetics 100 mL 99% pH Balancer, Повърхностно-активни вещества САМ Skincare and Cosmetic Products by Talsen

BGN 12.79
Налично за поръчка

Сума

Триэтаноламиновый чай се използва предимно за приготвяне на повърхностно-активни вещества, например за емулгатор.Това е често срещана съставка в рецептурах, използвани както за промишлени, така и за потребителски стоки.Триетаноламин се използва в много козметични продукти, за да помогне за балансиране нивото на рН, както и да действа като клейстерная основа.Триетаноламин-това е органично съединение, състоящо се от триспирта и амин.Триетаноламин балансира рН и може да го неутрализира.Като емулгатор или стабилизатор триетаноламин помага эмульсиям, като кремове и лосиони.Името на ИНКИТЕ : Триетаноламин КАС няма : 102-71-6 Но. ЭИНЭКС : 203-049-8 ЧАЙ триэтаноламина вязкостное органично съединение.Чист и концентриран съставка.Не е готов козметичен продукт, се използват като суровини за козметика и повърхностно-активни вещества за мыловарения или директно се добавят към готови продукти за грижа за кожата.Лепила и затвърждава, Антивозрастные кремове и лосиони, Средства за смилане на цимент, Инхибитори на корозия, Козметика, Смазочно-охлаждаща течност, Дисперсант, Кремове за очи, Средства за лице, Тонални кремове, Спирала, Металлообрабатывающие течност, Овлажняващи кремове, Химикали за добив на нефт, Бои и покрития, Крем за бръснене, Средства за грижа за кожата, Сапун, вода и Устойчива текстилна грес.Триетаноламин и да се използва като органични добавки (0,1 мас.%) при смилане на циментов клинкер.Това улеснява процеса на раздробяване, предотвратяване на агломерацию и покритие на прах по повърхността на топки и стени мелници.Технически характеристики Външен вид : Леко жълта течност Специфично тегло : 1,126 Точка на топене/замръзване : 69,8°F p H на 10% воден разтвор : 11 Разтворимост : Разтворим във вода Точка на замръзване : 69,8°F Вискозитет при 68°F : 921 cps.

Повече информация

Най-добри оферти в категория

Пропилен гликол – Высокочистый Пропилен гликол – висок Клас храна овлажнител и разтворител – Подходящ за сапуни, лосиони, домашни
  • Новинка

Пропилен гликол – Высокочистый Пропилен гликол – висок Клас храна овлажнител и разтворител – Подходящ за сапуни, лосиони, домашни

BGN 78.16

Това решение е хранителен, кошер, които не са безцветно и без мирис, безопасни за широк спектър от цели и