• Новинка
Вольтметры и мултицети, безопасен за използване на аналогови мултиметри, Широко приложимо за домакинство(по подразбиране)

Вольтметры и мултицети, безопасен за използване на аналогови мултиметри, Широко приложимо за домакинство(по подразбиране)

BGN 49.12
Налично за поръчка

Сума

аналогов волтметър, измерване на напрежение, измерител на ток, аналогов панел напрежение, измерител на напрежение и постоянен ток, измерване на постоянен ток, 2,5 точността на аналогов панел напрежение. 【БЕЗОПАСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И ЛЕСЕН за РАЗЧИТАНЕ】Аналогова лента с ниска консумация лесен за четене, и е възможно да не се притеснявате за сигурността.ПРОСТО БЪДЕТЕ УВЕРЕНИ В УПОТРЕБА. 【ЗДРАВ МАТЕРИАЛ】Нашият измерител на ток, произведен от висококачествена пластмаса, която има трайни и трайни характеристики. 【ЛЕК И компактен】Този измерване на напрежение, има малък размер и тегло, за да му е било лесно да носят със себе си.( Тегло : прибл. 66 грама Размер : прибл. 6.2 * 4.5 * 5.7 см / 2.4 * 1.8 * 2.2 в). 【ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО】- Всички стоки в нашия магазин минават през строг процес за контрол на качеството.Осигуряване на 100% удовлетвореност на клиента е наш основен приоритет.Ние обещаваме да спазваме правилата на следпродажбено обслужване.Ако стока, не отговаря на вашите очаквания, служителите, за да отговори на него в продължение на 24 часа.Перфектния аналогов панел метър за измерване на ток, използван в експеримента или у дома.Аналогова лента с ниска консумация лесен за четене.Изработен е от висококачествена пластмаса, здрав и издръжлив.Малък размер, ниско тегло и лесна за осъществяване.Точност 2,5, измерване на ток от 0 до 5 A. / Точност 2,5, измерване на ток от 0 до 10А. / Точност 2,5, измерване на ток от 0 до 30А. / Точност 2,5, измерване на напрежение от 0 до 15 V. / Точност 2,5, измерване на напрежение от 0 до 30 V.

Повече информация

Type:
Current Voltmeter
Model:
85C1
Material:
Plastic
Instrument Type:
Analog
Accuracy:
2.5
Test current range:
DC 0-5A
/ Test current range:
DC 0-10A
/ Test current range:
DC 0-30A
/ Test voltage range:
DC 0-15V
/ Test current range:
DC 0-30V
Weight:
Approx. 66g
Size:
Approx. 6.2 * 4.5 * 5.7cm / 2.4 * 1.8 * 2.2in
Application:
For experiments
Package list:
1 * Current Voltmeter :
1 * Accessory Kit :
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your kind understanding. :

Най-добри оферти в категория