• Новинка
BestOffice 13 литра 50 литра с Кухненски Боклук Баня Спалня Домашен Офис Автоматично Сензорен кофа за Боклук Голям Капацитет за съхранение с Капак Матиран кофа за Боклук ?

BestOffice 13 литра 50 литра с Кухненски Боклук Баня Спалня Домашен Офис Автоматично Сензорен кофа за Боклук Голям Капацитет за

BGN 63.19
Налично за поръчка

Сума

【Капацитет 13 литра】:С капацитет 13 литра нашия кофа за боклук повече от оборудван, за да отговори на вашите ежедневни нужди и е съвместим със стандарт 13-галлонным торба за боклук от всеки супермаркет. 【Лесно да се почистват и да се изолира миризми】:Волочение тел от неръждаема стомана боклуци резервоара устойчиви на отпечатъци от пръсти и лесно да се почистват и след продължителна употреба, докато запечатани външна и инфрачервена технология осигурява наличието на миризма. 【Интелигентен и модерен дизайн】 :Ни кофа за боклук използва модерна технология за автоматично засичане, можете да освободи ръката си, просто движение на ръката си, автоматично се отваря капака на кошчето на резервоара! .кошчето за боклук в банята кофа за боклук кухня кофа за боклук. 【Заявление и гаранция за качество】:Нашата автоматична кофа за боклук са подходящи почти за всякакви условия.Независимо от това, дали сте в кухнята, в спалнята, банята, офиса или дори в кабинета, този кофата за боклук е ефективен и атрактивен допълнение. 【Високо качество и хигиена на】:Нашия кухненската кофа за боклук е изработен от висококачествена неръждаема стомана с повърхност с тел рисунка от неръждаема стомана.Нашето автоматично кошче за боклук използва бесконтактную технология за отваряне и затваряне на капака, като се гарантира, че вие изхвърлите боклука си тихо и хигиенично.

Повече информация

Най-добри оферти в категория