• Новинка
Безкрайни въжета, мрежи, ПЕС Износоустойчива Гъвкав, носещи натоварване 6T Широк 85mm кръг на изкачването за механично се изкачи за строителни работи(3m (9.84 ft))

Безкрайни въжета, мрежи, ПЕС Износоустойчива Гъвкав, носещи натоварване 6T Широк 85mm кръг на изкачването за механично се изкачи

BGN 73.44
Налично за поръчка

Сума

Списък с пакети : 1 x Повдигаща стропа1 x Ръководство за потребителя Забележка : 1.Лека и мека прашка : Изкачване лека и мека, и няма да навреди на повърхността на подемни обект при използване.Спецификация : Тип деталя : Безкраен rising Sling Material : PESWidth : прибл. Избягвайте шок или вибрационни нагрузок6.Отличен материал : с помощта на материал ПЕС, устойчивост на удар и устойчивост на износване, не е лесно за носене и се деформира след дълга употреба. Отличен материал : с помощта на материал ПЕС, устойчивост на удар и устойчивост на абразия, не е лесен за носене и деформира след полза дълго време.3 in Color : Brown Bearing Тегло : 6 TSafety Фактор : 6 : 1 Use Сценарий : Широко използван в кораби, машинното оборудване, пристанища, транспорт, електричество, инженерстве, проекти и други индустриях.Еднократна дизайнът на цокъла : Еднократна употреба конструкция калъпи позволява да се избегне недостатъчно напрежение, причинено от няколко връзки, и тя е трайна и трайна. Моля, използвайте в рамките на номиналния товар, не се претоварвайте и обърнете внимание на безопасността на 8. Преди всяка употреба се уверете, че ремъкът не е повреден 2. Лека и мека прашка : Изкачване лека и мека, и няма да навреди на повърхността на подемни обект при използване. Безкрайната кръгла структура : Пръстеновидна структура може превключване надживявам тялото, така че продължителността на живота ще е по-дълъг.

Повече информация

Item Type:
Endless Lifting Sling
Material:
PES
Width:
Approx. 85mm / 3.3in
Color:
Brown
Bearing Weight:
6T
Safety Factor:
6
Use Scenarios:
Widely used in ships, machinery, ports, transportation, electric power, engineering, construction and other industries.
Package List:
1 x Lifting Sling :
1 x User Manual :
1. Before each use, make sure that the strap is not damaged :
2. Use protective objects to separate the edges and corners of the and the load :
3. The flexible must not be knotted :
4. When hoisting, the and the load shall not be dragged :
5. Avoid shock or vibration loads :
6. Dangerous straps do not need to be repaired :
7. Please use within the rated load, do not overload, and pay attention to safety :
8.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Най-добри оферти в категория